ETCÈTERA




En un intent de seguir cultivant-me culturalment i, de pas si puc, cultivar als altres de qui també em nodreixo, vaig fent xarxa d’amistats intentant sempre que els qui se sumen al meu costat, aportin i demanin aliment. Per això neixen certs projectes col·lectius que algú ha de generar des de zero i impulsar com sigui. 

Amb el David, el Xavi i el Santi- bons companys de viatge- hem creat recentment l’associació cultural Etcètera que, naixent a La Canonja, té la intenció d’estendre’s a quants més llocs millor. Aquesta setmana, no sé el dia, sortirà publicada l’entrevista que ens van fer fa pocs dies al Diari de Tarragona. 

Allí expliquem moltes coses. Com per exemple que Etcètera no és una capelleta més en la que dos o tres persones alimenten el seu ego i critiquen als altres. Res més lluny. 

Etcètera pretén portar al carrer totes aquelles accions culturals, per a persones de totes les edats i de tots els perfils, que permetin a qui les organitza i a qui les viu ser més feliç i més culte. El nostre punt de partida, la primera acció, serà el proper mes de maig amb una lectura de poesies maridada amb bona música al municipi d’Almoster. Al juliol tindrem festa grossa amb el festival Al3Mura del qual us en he parlat, i en seguiré parlant, i que durarà 4 dies. 

Després seguirem fent més actes i des d’ara – i sense aturar-nos- cerquem a persones que se sumin a nosaltres, a associacions que es vulguin agermanar amb la nostra, a tot aquell que tingui la necessitat de fer l’agricultura mental tan necessària als nostres dies. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA