ENTENDRE ALS CLÀSSICS DES DE LA JOVENTUT, TOCANT EL CEL


Un dia, una persona va dir que Johann Sebastian Bach era el músic més proper a Déu. Aquesta persona que ho va dir era Mozart. Segles després, molts seguim pensant que el mestre austríac tenia raó i que, efectivament, Bach és celestial. La màgia de la seva música, però, rau en saber-la executar com la va crear el mestre. 

El Daklen Difato, un jove pianista de només 15 anys que viu a Altamura, Itàlia, és una de les persones capaces de fer-nos sentir les notes dels grans clàssics més a prop del nostre cor que cap altre. La seva manera de transmetre les notes de la partitura, per dur-les amb suavitat a les tecles del piano, no té cap altre definició que “toc celestial”. La sensibilitat en que fan el viatge les corxeres i les semis, les claus i altres elements del pentagrama, és única. 

El Daklen serà a Tarragona el proper diumenge 17 de juliol en un concert únic i irrepetible, gratuït però amb invitació. Podeu demanar la vostra a info@espaiterritoricultura.org. I ara, a mode de tast, escolteu com toca aquest petit geni musical. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS