UNA APOSTA, UN DESIG, UN SOMNI




Immers encara en la sequera creativa que us comentava fa uns dies, únicament en l’àmbit literari, arriba la recta final d’un projecte en el que he treballat intensament els darrers onze mesos. Parlo d’una aposta personal que vaig fer, al costat del meu estimat “germà italià” Bartolomeo Smaldone, el juliol de l’any passat. 

Vam decidir, quan érem a Itàlia, organitzar el festival cultual Al3Mura a la ciutat de Tarragona. El repte, assumit inicialment en primera persona, ha suposat molts mesos de feina que he fet sempre a plaer i que, els darrers temps, han estat més agradables amb la incorporació al projecte dels meus companys de viatge: el David Serra, Xavier Chamorro i Santi Parés. A ells, aquestes últimes setmanes hi hem anat sumant a totes les persones, una quarantena, que participaran a l’esdeveniment que durarà 4 dies i que es farà a les ciutats de Reus i Tarragona. 

Així, amb els pas dels dies i la feina de tantes hores, l'aposta feta a Itàlia amb el Bartolomeo, allò que era un desig dels dos i un somni en la llunyania, esdevé ara una realitat.

Els propers dies us aniré desgranant detalls importants del festival que dedicarem a la persona de Pier Paolo Pasolini. Avui, de moment, el programa d’actes sencer que podeu descarregar-vos, ampliar i imprimir. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS