LLITS A LA INTEMPÈRIE



He assistit aquesta setmana a la presentació a Reus del llibre “Llits a la intempèrie. Textos en pro dels refugiats” que han fet realitat cinc dones: les escriptores Montse Farrés, Txell Granados, Agnès Toda i Marta Magrinyà i l’artista Fina Veciana que ha fet les il·lustracions.

Després de la presentació a Reus doncs, ara serà el torn de la descoberta a la ciutat de Tarragona. El Cafè La Cantonada (carrer Fortuny 23) acollirà la presentació d’aquest llibre el proper dimecres 21 de desembre, a partir de les 20 hores.

Tindré el plaer de presentar l’acte que organitzem des de l’associació ETCÈTERA conjuntament amb el col·lectiu literari 5J i Silva Editorial. A banda del presentador i de les autores de l’obra, l’acte l’amenitzarà musicalment el guitarrista de blues Richard White. Així, garantim que hi haurà de tot i que serà una estona agradable. ETCÈTERA, entitat que presideixo, ha elaborat per als propers mesos un extens programa d’activitats per a promoure la cultura i la realitat social al territori i l'acte del proper dimecres és una d'elles.

“Llits a la intempèrie. Textos en pro dels refugiats” (Silva Editorial) és un llibre i també un gest solidari. Es també una acció conjunta contra la injustícia, el col·lectiu literari i amical 5J que ha compost els diferents escrits que transiten per gèneres diversos com la poesia intimista, el dietari de ficció, el relat èpic i de denúncia, la literatura social i les històries de la Història.

Els guanys d’aquesta edició van tots destinats a l’ONG Stop Mare Mortum, una de les organitzacions que treballen a la Mediterrània per ajudar les persones refugiades i, alhora, per la recerca de noves maneres de plantejar els conflictes entre pobles i les polítiques migratòries.

Si podeu, veniu i disfruteu de l'acte. Si podeu, compreu el llibre que val només 10 euros o les postals que han fet i que en costen només dos. Tot sigui per la causa i per ajudar als qui han de fugir de casa seva a la recerca de nous espais que no coneixen. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS