ELS ROSTRES DE LES FINANCES QUE MAI ES VEUEN



Més que interessant la mostra de fotografies de Charlie Kwai que s’ha dedicat a captar els rostres dels treballadors de les grans empreses de negocis, especialment aquelles que operen a la borsa i mouen milers de milions d’euros, quan aquests acaben la seva llarga i intensíssima jornada laboral.

Que el treball mental esgota és una evidencia malgrat encara es posi en dubte avui en dia. La tensió de tenir a les teves mans la presa de decisions que poden fer variar els mercats borsaris i posar en risc grans capitals, passa factura.



A Overtime, el fotògraf anglès mostra moments que no es veuen mai. Treballadors fumants desesperats, posant-se bé la camisa o la corbata, respirant de tranquil·litat... accions que fan després de patir nervis i jugar-se la feina i els nervis. El resultat és òptim, una radiografia d’un món que coneixem, el dels negocis de grans alçades, però que només intuïm en uns mínims.

Les finances no són per a tothom. Cal tenir sang freda i mà dura per sortir viu, cada dia de nou, d’aquesta selva que és el capitalisme que mouen i fan a mida unes quantes empreses. Aquests són alguns dels rostres de la "City" londinenca.



Comentaris

Magnolia. ha dit…


Las sevas caras son un poema, pero es que al ensant dema sant tornemi.ells pasan la tensio i els guanys per els altres.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS