4, NOU DISC DEL XAVISS



Ja sabeu que fa anys que col·laboro amb el cantautor XavisS i els seus treballs discogràfics. He fet lletres dels seus tres últims discos. Al disc Gira el Món (2011) vaig tenir el plaer d’escriure vuit de les deu cançons. A Un dia per descobrir (2013) vaig fer 6 lletres i a més dues versions en italià de dues de les lletres. 

Ara arriba el nou disc, que el XavisS ha titulat “4” on hi he col·laborat tot i que, per manca de temps, de manera menys intensa. He fet tres de les lletres i estic francament content del resultat final. Col·laborar amb ell és fàcil i el procés de creació l’anem canviant, per no avorrir-nos. En alguns discos creo la lletra primer i ell fa la música. En altres, em dóna la música inicial i jo treballo la lletra al voltant de la música. 

També, depenent del moment i del disc, faig un tipus de lletres o altres. A Gira el Món eren textos molt existencialistes. A Un dia per descobrir vaig optar per temàtiques més universals. I ara he decidit escriure lletres molt properes, amb missatges clarament entenedors. 

En pocs dies us confessaré com vaig crear els temes del nou disc, en què em vaig inspirar i què em va provocar a fer aquestes lletres. El nou disc el podeu comprar ja a les grans superfícies i el podeu escoltar a Spotify (com els altres del XavisS). La propera setmana anirem plegats de gira de mitjans, a fer entrevistes a les televisions, ràdios i diaris. 

De moment, del nou disc ja en parla la revista Enderrock que és el principal referent de la música catalana al país, i la revista Cambrils. Podeu llegir-los a continuació. 



Us he de confessar que de totes les cançons que he escrit per al XavisS, de la que n'estic més satisfet és de "Pol", una història de la relació mare-fill i el creixement que viuen junts. Sabieu que hi ha molts més nens que es diuen Pol d'ençà de la creació de la cançó? Doncs no és cap broma.

Us deixo amb el video que es va gravar al seu dia on hi col·labora la Virginia, cantant de "La porta dels somnis". 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS