LES DUES CARES DE LA VIDA



Ja tenim a Youtube el videoclip oficial del nou disc del cantautor XavisS. Es tracta de la cançó “Les dues cares de la vida”, una de les que he escrit per aquest treball musical. Al vídeo, que protagonitzen el propi Xavi i la presentadora de televisió i periodista Elisabet Carnicé, s’hi pot veure a una parella dividida en un mateix espai per una línia fina que els separa. Dues cares de la vida, la soledat i la companyia, que tenen els límits molt fins i sobreviuen amb diferències abismals. 

Sobre aquesta cançó, que vaig començar a escriure a finals de setembre de l’any passat i vaig enllestir dos mesos després, us puc comentar que està feta en dues fases emocionals ben diverses. Quan vaig començar a fer-la era a un costat de la línia i quan vaig acabar, vivia a l’altra costat. 

El resultat, perquè la música ja convidava a fer-ne un text positiu, és un crit d’esperança per aconseguir que les persones que inicien projectes els mantinguin i aquelles que trien l’altre camí, el segueixin amb fermesa i optimisme. 

El vídeo ha estat enregistrat i muntat per la productora Zink In Films. Espero que us agradi! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA